Friday, May 22, 2009

Вечер журка со DJ ATN & Nikola Amo @ Vitez (Три Бисери, позади 7ца) - почеток 21ч

Mmmmmmmmmmmmmm...Француското електро-дуо "Make The Girl Dance" одлучи да ги почести своите фанови со еден вистински разголен...... спот кој е снимен на улиците на Париз.

Во оригиналниот спот, сепак не се појавуваат вистинските членови на групата, туку девојки кои на крајот на спотот се претставени како Матилда, Сара и Марина.

И... не пробувајте да откриете дали девојките се вистински голи - или сепак имаат покриени делови.

Ако сте фанови на ваков вид релаксација, едноставно гледајте, слушајте, и уживајте...